دنیای آرزو حامی جشنواره رستوران محبوب

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از برگزاری نخستن دوره جشنواره رستوان محبوب در بابلسر خبر داد.

به گزارش ایلنا از ساری ،دلاور بزرگ‌نیا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: نخستین دوره جشنواره استانی رستوران محبوب به همراه نمایشگاه تخصصی موادغذایی و صنایع وابسته با حمایت اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری مازندران و جامعه هتلداران و رستوران داران استان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه غذا از جمله محصولات لبنی کاله، زمزم، مجتمع تجاری و گردشگری دنیای آرزو، گل‌ها، رستوران حاج مهرداد، کافه هنر، کافه تیر، کافه سو و شرکت زعفران یگانه در قالب 27 غرفه در این نمایشگاه شرکت می کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران بر ضرورت توجه به صنعت غذا و نحوه عرضه و سرو آن در رستوران‌ها در جذب توریسم و گردشگر به مازندران تاکید کرد و گفت: تهیه غذا تا توزیع و سرو آن برای گردشگر به ویژه وجود منوی غذاهای سنتی باید در هتل‌ها و رستوران‌های استان مورد توجه قرار گیرد.

بزرگ نیا یادآور شد: بهداشت و سلامت غذا هم بسیار اهمیت دارد و همچنین نباید سرویس‌دهی و خدمات ارائه غذا را نیز نادیده گرفت چرا که گردشگران به ویژه گردشگران خارجی برای این موضوع، اهمیت بسیاری قائل هستند.

وی به تجربه موفق برخی استان‌ها در زمینه صنعت غذا و عرضه درست آن به گردشگران در تاسیسات گردشگری اشاره کرد و افزود: صنعت غذا، تجربه طعم های متفاوت و سبک های مختلف طبخ غذا از جمله فرصت های گردشگری در دنیا است که خوشبختانه مشتاقان فراوانی در کشور دارد که باید از سوی بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری که به نوعی به این مقوله مربوط هستند مورد توجه قرار گیرد.

  • 25 مهر ماه 1396
  • 111

دنیای آرزو حامی جشنواره رستوران محبوب

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از برگزاری نخستن دوره جشنواره رستوان محبوب در بابلسر خبر داد.

به گزارش ایلنا از ساری ،دلاور بزرگ‌نیا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: نخستین دوره جشنواره استانی رستوران محبوب به همراه نمایشگاه تخصصی موادغذایی و صنایع وابسته با حمایت اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری مازندران و جامعه هتلداران و رستوران داران استان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه غذا از جمله محصولات لبنی کاله، زمزم، مجتمع تجاری و گردشگری دنیای آرزو، گل‌ها، رستوران حاج مهرداد، کافه هنر، کافه تیر، کافه سو و شرکت زعفران یگانه در قالب 27 غرفه در این نمایشگاه شرکت می کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران بر ضرورت توجه به صنعت غذا و نحوه عرضه و سرو آن در رستوران‌ها در جذب توریسم و گردشگر به مازندران تاکید کرد و گفت: تهیه غذا تا توزیع و سرو آن برای گردشگر به ویژه وجود منوی غذاهای سنتی باید در هتل‌ها و رستوران‌های استان مورد توجه قرار گیرد.

بزرگ نیا یادآور شد: بهداشت و سلامت غذا هم بسیار اهمیت دارد و همچنین نباید سرویس‌دهی و خدمات ارائه غذا را نیز نادیده گرفت چرا که گردشگران به ویژه گردشگران خارجی برای این موضوع، اهمیت بسیاری قائل هستند.

وی به تجربه موفق برخی استان‌ها در زمینه صنعت غذا و عرضه درست آن به گردشگران در تاسیسات گردشگری اشاره کرد و افزود: صنعت غذا، تجربه طعم های متفاوت و سبک های مختلف طبخ غذا از جمله فرصت های گردشگری در دنیا است که خوشبختانه مشتاقان فراوانی در کشور دارد که باید از سوی بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری که به نوعی به این مقوله مربوط هستند مورد توجه قرار گیرد.

  • 111 |
  • 25 مهر ماه 1396